avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citare la locul de munca.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citare la locul de munca.

Am fost citat prin afisare la usa instanței, la al doilea termen mi-au trimis citare la locul de munca. Nu sunt obligat să mă prezint. Se judecă ordonanta data de parchet, s-a formulat plangere impotriva ordonanței de clasare. De ce am fost citat la locul de munca? Repet a mai fost citat prin afisare la usa instanței.

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2019
alexser24, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexser24 , utilizator 11:50, 11 Septembrie 2019
C.proc.pen.
Art. 259.
(1) Suspectul, inculpatul, părțile în proces, precum și alte persoane se citează la adresa unde locuiesc, iar dacă aceasta nu este cunoscută, la adresa locului lor de muncă, prin serviciul de personal al unității la care lucrează.
....
(5) Dacă nu se cunosc adresa unde locuiește suspectul sau inculpatul și nici locul său de muncă, citația se afișează la sediul organului judiciar care a emis-o.
....
Trebuie să mă prezint la termen? Se judecă ordonanta de clasare, pe care anaf-ul a formulat plângerea împotriva deciziei de clasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modul de citare stefania_ stefania_ Buna seara. Intr-un dosar de fals si uz de fals s-a efectuat o expertiza grafoscopica la Cluj(LIEC) care spune ca semnatura nu apartine ... (vezi toată discuția)
Comunicare dispoztiv prin afisare dorinus dorinus Inculaptul este judecat in lipsa, fiind plecat din tara, lucru cunoscut de instanta. Este citat atat prin afisare la sediul consiliului local, cat si la adresa ... (vezi toată discuția)
Instiintare eqvagel eqvagel in conformitate cu art 260 din legea 135/2010am procedat la afisarea prezentei nefiind indeplinite conditiile de inmanare a plicului cu acte de procedura ... (vezi toată discuția)