avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reducere perioada suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reducere perioada suspendare permis de conducere

Se implinesc aproape 2 ani de cand ma judec pentru doua fapte concurente . In prima fapta am obtinut amanarea aplicarii pedepsei dar nu mi am putut recupera permisul din cauza faptei a doua ( conducere fara permis ) . Sunt convins ca imi va fi anulat permisul , intrebarea mea este se poate reduce din sentinta pe baza acestor 2 ani de stat fara permis sau indiferent de situatie dupa finalizarea procesului trebuie indeplinita toata perioada pe care o va decide instanta?
Nu are relevanta cat dureaza procesul, in caz de condamnare, termenul se calculeaza dupa ce hotararea ramane definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan gildobrica gildobrica in data de 26 februarie am avut un accident de motocicleta . mia fost ridicat permisul de conducere . in fiola nu am putut sufla deoarece eram inconstient , ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis ContSters462105 ContSters462105 Salut. Am fost prins conducând fără permis. A trecut deja un an de atunci am fost să dau declarații la politie,apoi am primit acasă rechizitoriu de la ... (vezi toată discuția)
Înscriere cazier judiciar tiramysu80 tiramysu80 Bună ziua, dacă am avut o sentință definitivă de un an închisoare amânată in favoarea la 2 ani de incercare in 2018 ( a trecut un an de la sentința ... (vezi toată discuția)