avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal cu solutie definitiva
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal cu solutie definitiva

Buna ziua. In februarie 2019 am fost prins conducând un autoturism cu numere rosii expirate de 3 luni aproape. Mi-au facut dosar penal si dupa mult timp au trimit dosarul in tribunal cu (confirmare renuntare urmarire penala) Dupa asta am fost la tribunal si judecatorul a acceptat aceasta propunere a procurorilor. Intrebarea mea este, ce se va intampla cu permisul meu? Pot sa il ridic daca eu nu am primit inca nici o hartie care sa ateste ca nu sunt vinovat? Cam cat timp dureaza sa redacteze acel dosar?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 17:21, 11 Septembrie 2019
In baza hotararii ,vi se restituie permisul de conducere.

StefanPetrea a scris:

Buna ziua. In februarie 2019 am fost prins conducând un autoturism cu numere rosii expirate de 3 luni aproape. Mi-au facut dosar penal si dupa mult timp au trimit dosarul in tribunal cu (confirmare renuntare urmarire penala) Dupa asta am fost la tribunal si judecatorul a acceptat aceasta propunere a procurorilor. Intrebarea mea este, ce se va intampla cu permisul meu? Pot sa il ridic daca eu nu am primit inca nici o hartie care sa ateste ca nu sunt vinovat? Cam cat timp dureaza sa redacteze acel dosar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins cu permisul suspendat puscaemil216 puscaemil216 Buna ziua , mi-a fost suspendat permisul pentru ca am depasit pe linie continua , am primit o suspendare de 30 zile si o dovada cu drept de circulatie de 15 ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)
Dosar penal rutiera Zekibaris Zekibaris Bună ziua, numele meu este : YAZICI ZEKI BARIS! În anul 2018 am fost prins la volan conducând un autoturism asta în timp ce aveam permisul de conducere ... (vezi toată discuția)