Buna ziua,am si eu o problema si a-și dorii sa stiu daca ii pot gasi rezolvare...acum o lună eram într-o curbă unde un domn cu o dubita încerca să depășească o cifa de beton cei din contrasens evident ca nu i au dat voie să treacă dansul vorbea la telefon si încercând să se re încadreze pe sensul lui de mers a intrat în masina mea l am claxonat dar degeaba ca nu a auzit ,avariindu-mi bara fata stânga și aripa stânga ulterior am discutat sa ne intelegem amiabil prin intelegerea aceea amiabila si dansul nu era proprietarul asigurarii ma rugat sa o repar fara sa fie pe rca si plătește el reparația ca sa nu ii faca probleme celui care i a împrumutat masina de cand am reparat masina incerc sa l sun si numai raspunde la telefon ...eu am documentele lui poze care atestă ora si data avariei si voiam să stiu daca il pot da in judecata pentru nerespectarea înțelegerii.multumesc
Impacare amiabila
pelicanu70
intr-o curba la stanga din fata vine un tir care intra pe contrasens putin il evit prind nisipul de pe margine sterg cu partea dreapta parapetii incerc sa pun ... (vezi toată discuția)
Rca euroins
BratuAurel
Pe data de 01.11.2015 am fost lovit de un sofer cu asigurare rca Euroins,mentionez ca masina mea era parcata regulamentar in parcarea unui restaurant si ... (vezi toată discuția)