avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nelamurire a contractului de comodat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Nelamurire a contractului de comodat

Mi s.a inmanat un lucru. Conditia contractului este returnarea intacta. Cim pot dovedii ca e intact la returnare daca am sa il trimit prin fan curier? Intreb acestea in caz ca detinatorul vrea sa il strice si cere despagubiri. Obiectul este un calculator

Alte discuții în legătură

Colet returnat, plata curier florinel888 florinel888 Acum cateva zile am comandat ceva pe internet care urma sa vin printr-o firma de curierat. Problema este ca eu am cumparat acel produs de aici si nu mai am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un produs în garanție trimis în service și spart de curier TJJ TJJ Am cumparat un televizor cu 5 ani garantie, ca dupa nici un an s-a defectat. Am trimis la reparat, cu Fan curier, Numai ca de la mine acest obiect a plecat ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)