avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu un produs în garanție trimis în ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu un produs în garanție trimis în service și spart de curier

Am cumparat un televizor cu 5 ani garantie, ca dupa nici un an s-a defectat. Am trimis la reparat, cu Fan curier, Numai ca de la mine acest obiect a plecat intact, iar dupa ce firma a preluat la destinatie, dupa ceva timp m-a contactat si a atasat cateva fotografii ca monitorul televizorului este spart rau de tot, si comunicandu-mi ca garantia nu este valabila in acest caz, Just.(stiu si eu la ce se refera garantia). Insa de la mine a plecat intact si dupa ceva vreme primesc instiintare ca este spart. Ce pot sa fac eu ca beneficiar in acest caz, ca reprezentanta vrea sa inghit eu broasca.Mersi pentru raspunsuri !
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: TJJ , utilizator 06:06, 25 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service televizor NNorbert NNorbert Buna ziua, Am achizitionat online un televizor, care s- a defectat. Fiind sub garantie, am contactat service-ul in cauza. Am mentionat defectul aparatului si ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani produs returnat Veerooniicaa Veerooniicaa Bună ziua. Ma puteți ajuta și pe mine cu recuperarea banilor unui produs cumpărat online și primit defect și spart? Pe scurt, am cumpărat un televizor ... (vezi toată discuția)
Amenda opc adi0374 adi0374 Buna seara, Firma la care lucrez a luat astazi o amenda deoarece am trimis un produs la garantie al unul client fara sa ii facem proces verbal de primire ... (vezi toată discuția)