avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... repezentare legala si inscriere la scoala copil minor ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

repezentare legala si inscriere la scoala copil minor din Africa

Buna ziua,
Locuiesc in Bucuresti si vreau sa ajut un prieten de cetatenie botswaneza (Africa) sa isi inscrie baiatul nascut in noiembrie 2005 la academia de fotbal FCSB.
Cei de la academie mi-au zis ca eu ar trebui sa am calitate de reprezentant legal (sa pot semna orice in numele copilului) si sa il inscriem la scoala aici in Romania.
Ma puteti ajuta cu ce pasi ar trebui efectuati pentru a dobandi pentru a fi reprezentant legal, dar si pentru scoala?
Parintii sunt dispusi sa plateasca un onorariu rezonabil unui avocat care sa se ocupe de toate aceste formalitati.
Mentionez ca trebuie sa avem toate formalitatile gata pana in decembrie - ianuarie

Alte discuții în legătură

Doresc o solutie care ma poate ajuta va rog Anghelescu Diana Ioana Anghelescu Diana Ioana Buna, ma numesc Diana, vreau sa aflu cum pot pleca cu prietenul meu in Anglia legal (am 16 ani iar el 20), am incercat sa plec cu procura pe numele lui, dar ... (vezi toată discuția)
Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ,criminalist si procuror criminallist?  Buna am tot incercat sa gasesc raspunsuri intrebarilor dar in zadar,pe mine mar intereseaza foarte mult sa ajung in criminalistica dar nu prea stiu cum sa ma ... (vezi toată discuția)
Contributii cnas 2011 cetatean roman cu domiciliul in strainatate venituri din cedarea folosintei bunurilor away away Buna ziua.sunt cetatean roman,locuiesc de 10 ani in Africa de Sud ,am copilul nascut acolo.ne-am intors acum 3 sapt in tara am o problema medicala PLATESC ... (vezi toată discuția)