avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract EON
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract EON

Buna dimineata! Am cumpărat o casa care are contractul de energie electrică reziliat și fără debite, fostul proprietar pe care era contractul este decedat de 13 ani . Acum întrebarea mea este : Eu ca proprietar fiind am contract de vânzare cumpărare cât ar costa sa mă reconectez la enerigia electrică și ce acte îmi trebuie? Va mulțumesc .

Alte discuții în legătură

Reziliere curent Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un apartament cumparat printr-un contract de vanzare-cumparare, la care fostii proprietari au mai stat 30 zile pana au ... (vezi toată discuția)
Neplata utilitatilor de catre fostii proprietari luminita87 luminita87 Buna ziua.Pe 10 aprilie am cumparat o casa la tara.Cand s-au facut actele la notar mi s-a dat de catre proprietari ultima factura de electrica platita ... (vezi toată discuția)
Bună seara am cumpărat o garsoniera care nu avea electricitate,fostul ... Aprozeanu Lucian Aprozeanu Lucian Bună seara Am cumpărat o garsoniera care nu avea electricitate,fostul proprietar a avut datorii iar contractul a fost reziliat,nu are contor fiind luat la ... (vezi toată discuția)