avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara Am cumpărat o garsoniera care nu avea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara Am cumpărat o garsoniera care nu avea electricitate,fostul ...

Bună seara
Am cumpărat o garsoniera care nu avea electricitate,fostul proprietar a avut datorii iar contractul a fost reziliat,nu are contor fiind luat la reziliere! Ce pot face,cât ma costa, mai pot face un nou contract?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:44, 29 Decembrie 2022
Daca la momentul achizitiei bunului imobil ati avut cunostiinta despre debitul acumulat la furnizorul d eenergie electricxa rezulta ca v-ati asumat responsabilitatea desfasurarii procedurii d erebransare
Pentru a incheia contract de furnizare energie electrica ,initial trebuie sa achitati debitul dupa care puteti incheia contract furnizare energie electrica pe numele dv
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie preluare contract curent la cumpararea unei proprietati gabivoch gabivoch Buna seara, Am cumparat acum aproape 1 an un teren de 260 mp cu o constructie pe el, cladirea fiind aproape prabusita. Acest teren a fost parte a unui teren ... (vezi toată discuția)
Reziliere curent Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un apartament cumparat printr-un contract de vanzare-cumparare, la care fostii proprietari au mai stat 30 zile pana au ... (vezi toată discuția)
Contract electrica Salagean  Vasilica Salagean Vasilica Buna ziua As dori sa aflu si eu parerea Dvs. in legatura cu urmatorul aspect: SM a incheiat un contract cu electrica in anul 2002. SM a decedat in 2005. ... (vezi toată discuția)