avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara Am cumpărat o garsoniera care nu avea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara Am cumpărat o garsoniera care nu avea electricitate,fostul ...

Bună seara
Am cumpărat o garsoniera care nu avea electricitate,fostul proprietar a avut datorii iar contractul a fost reziliat,nu are contor fiind luat la reziliere! Ce pot face,cât ma costa, mai pot face un nou contract?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:44, 29 Decembrie 2022
Daca la momentul achizitiei bunului imobil ati avut cunostiinta despre debitul acumulat la furnizorul d eenergie electricxa rezulta ca v-ati asumat responsabilitatea desfasurarii procedurii d erebransare
Pentru a incheia contract de furnizare energie electrica ,initial trebuie sa achitati debitul dupa care puteti incheia contract furnizare energie electrica pe numele dv
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie preluare contract curent la cumpararea unei proprietati gabivoch gabivoch Buna seara, Am cumparat acum aproape 1 an un teren de 260 mp cu o constructie pe el, cladirea fiind aproape prabusita. Acest teren a fost parte a unui teren ... (vezi toată discuția)
Reziliere curent Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un apartament cumparat printr-un contract de vanzare-cumparare, la care fostii proprietari au mai stat 30 zile pana au ... (vezi toată discuția)
Fostul proprietar a cerut rezilierea contractului și mi-a fost scos contorul de gaz – este legal? Antiloocakaj Antiloocakaj Bună ziua, Am cumpărat un apartament acum o lună. Gazul era încă pe numele fostului proprietar. Eu nu am apucat să închei contractul pe numele meu, iar ... (vezi toată discuția)