avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare in recidiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare in recidiva

Buna dimineata, ma poate ajuta cineva va rog cu un raspuns privind următoarea speta:
- arestat pentru furt, pedeapsa de 12 luni cumulat( un dosar cu 2 fapte prejudiciu recuperat) Si 2 ani condamnare de la o suspendare, total 3 ani cu executare.
Al 2 lea dosar de furt de data asta calificat si in forma continuata, tot doua fapte, care ar putea fi pedeapsa de data aceasta?
Va multumesc pentru un raspuns

Alte discuții în legătură

Furt calificat în forma continuată după pedeapsă de 2 ani cu suspendare. medierea îl poate scăpa de executarea pedepsei, sau nu? MirelaDobre MirelaDobre Buna dimineata, am o speta pentru care as avea nevoie de cateva lamuriri. Fratele meu in urma cu 1 an a fost condamnat la 2 ani cu suspsendare, 4 ani cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara - furt și furt calificat. ce șanse sunt de pedeapsă fără executare? Isssaa Isssaa Buna seara as dori sa ma ajutati cu un sfat. Sotul meu este retinut pt furt calificat este retinut de 2 luni pe 14 ian ii se va termina al 2 lea mandat de 30 ... (vezi toată discuția)
Furt calificat renata22 renata22 buna seara,va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri daca se poate:intr-un furt calificat in forma continuata,in care sunt implicate 4 persoane care ... (vezi toată discuția)