avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plată salariu minim pe economie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plată salariu minim pe economie

Buna ziua, de 3 luni îmi plătesc singură contibuțiile la stat (860 re lei) la firma unor prieteni, doar ca acum a venit momentul să le cer o adeverinta și din acesta rezulta că am salariul net de 1263 lei. Daca eu plătesc pe lună 860 de lei, nu trebuia sa am salariul minim pe economie ?
Imi este temă să nu plătesc 860 de lei și ei să-mi fi băgat cartea de muncă pe mai puține ore...

Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Septembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:44, 14 Septembrie 2019
Salariul minim NET atât este, 1263 de lei, la normă întreagă de 8 ore.
Nu exista in legislație salariul minim net ...ci doar brut . Netul poate fi diferit in functie de mai multi factori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim net pentru normă redusă bună ziua, îmi poate ... Loredana080 Loredana080 Salariul minim net pentru normă redusă . Bună ziua, îmi poate spune cineva care este salariul minim net pentru normă redusă, de 4 sau 6 ore pe zi? (vezi toată discuția)
Salariu Valentin4231 Valentin4231 Este posibil ca eu ,ca și salariat , sa iau un salariu sub cel minim pe economie ? Adică salariul minim pe economie este în funcție de orele lucrate sau ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Ramona Costen Ramona Costen Tatal meu a fost dat in judecata de fata lui din prima casatorie care are 20 de ani. Fata vrea sa i plateasca tatal meu pensia de intretinere pana implineste ... (vezi toată discuția)