avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Strictul necesar de adoptat la Infiintare Asociatie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Strictul necesar de adoptat la Infiintare Asociatie Proprietari

Buna ziua,

In curand urmeaza sa aibe loc sedinta de infiintare a asociatiei de proprietari. Avand in vedere ca ne aflam spre sfarsitul anului, vroiam sa ne asigura ca la aceasta sedinta se vor adopta toate necesarele legale ale asociatiei. Ce avem pana acum pe lista, pentru a fi adoptate:
- Statutul Asociatiei
- Componenta comitetului
- Regulamentul de Ordine interioara
- Banca la care se va deschide contul unic
- Bugetul de pe 2019 (Fondul de Rulment, Fondul de Reparatii, Fondul de Cheltuieli Neprevazute)

Ar mai fi si alte lucruri importante de adoptat?

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
Testuser1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:53, 16 Septembrie 2019
Buna ziua,
Ce treaba aveti cu statutul si componenta comitetului, se schimba ceva in componenta lor?
Avei legea 196/2018, acolo gasiti atributiile fiecarei in parte.
Se infiinteaza Asociatia. Momentan nu avem nimic. Si de asta e trecut statutul si componenta.
Ciititi legea de mai jos, in special incepand cu art. 11
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere raspunsuri de la presedinte cand esti chirias dar platesti fond de reparatii heatgsm heatgsm Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea speta. 1. Sunt chirias al unui apartament si lunar platesc fond de reparatii. De curand am facut o ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari - ce venituri pot fi redirectionate catre fondul de rulment Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Buna ziua. Intrebarea mea este daca pot fi redirectionate catre Fondul de reparatii al unei asociatii de proprietari sume din categoriile de fonduri ... (vezi toată discuția)
Fond rulment si fond reparatii Rusu Petronela Rusu Petronela Buna ziua! Se platesc obligatoriu aceste fonduri de catre locatari si daca nu se achita, se calculeaza penalitati?Multumesc. (vezi toată discuția)