avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calculul indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calculul indemnizatie de somaj

Buna ziua , imi puteti spune va rog cat ar fi quantumul indemnizatiei de somaj avand o vechime de 24 ani si cu un salariu de 75.000 (brur pe 12 luni) .
Va multumes frumos.
Cu stima,
Angelica
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: angelica5 , utilizator 10:48, 17 Septembrie 2019
Buna ziua
Poate va ajuta link-ul de mai jos
[ link extern ]
375 de lei + 75000:12 x 10% = 1000 lei
Va multumesc frumos.
Cu respect,
Buna ziua ,
In conditiile in care firma declara faliment / insolventa , iti cere sa vii la servici timp de 2 saptamani specficand ca nu este sigur ca ne primim salariile, se ce intampla daca ne imbolnavim in aceasta perioada, se poate cere concediul medical?
Avem acest drept fara sa fim dati afara?
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj TEODORIUDANIELA TEODORIUDANIELA Care este cuantumul indemnizatiei de somaj pentru o persoana care a avut venit brut de 7100 ron in ultimele 12 luni si o vechime neintrerupa in munca de 20 ani? (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum se calculeza ajutorul de somaj in cazul meu. am ... Yram7 Yram7 buna ziua, cum se calculeza ajutorul de somaj in cazul meu. am 30 ani vechime in munca. am inteles ca se calculeaza: Asigurat în sistemul de asigurări de ... (vezi toată discuția)
Valoare somaj POMPILIAVASILE POMPILIAVASILE Buna ziua , ce suma va primi somaj o persoana cu o vechime de 24 de ani ( intrerupere 1 an crestere copil ) si cu un salariu de 3700 ron Va multumesc . (vezi toată discuția)