avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare dupa 14 ani..nu reusesc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare dupa 14 ani..nu reusesc

Buna ziua..in anul 2005 am cumparat grupurile sanitare(numai de la parter) ale unui camin de nefamilisti in baza semnaturilor si c.i. ale locatarilor numai de la parter(fiecare etaj si-a vandut grupurile sanitare separat).am facut actele de vanzare cumparare la notar..apoi am facut cadastru si am transformat-o prin acte in locuinta ,avand totodata si procesul de incheiere a lucrarilor...insa nu se poate face intabularea...de atunci am dat in judecata ocp-iul...au castigat in instanta pe motiv ca nu avem semnaturile tuturor locatarilor(90 apartamente)si ca avem doar semnaturile locatarilor de la parter.desi fiecare grup sanitar de la celelalte etaje sa vandut in aceleasi conditii fiecare..si au si intabulari...apoi am mers in audienta la ocpi si ni sa spus ca putem obtine intabularea numai daca cerem in instanta acest lucru...am mers in instanta pe cont propriu (fara avocat) si am cerut acest lucru...instanta a trimis acasa instiintare ca nu se ia in considerare nimic daca nu ne judecam cu cineva....instanta nu a inteles ca era o cerere de a se acorda intabularea(avand confirmare de palata a impozitului de la administratie) si nicidecum o judecata sau o plangere...intrebare...avem nevoie de un sfat bun ...Ce putem face acum in 2019...ca sa intabulam aceasta garsoniera?Multumesc
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
Sarman Maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sarman Maria , utilizator 01:10, 20 Septembrie 2019
Sfatul bun este sa va angajați un avocat pt a studia actele,.pt a va formula acțiunea cum trebuie și în contradictoriu cu cine trebuie etc.
multumesc frumos.
In primul rand trebuie formulata actiunea corect,sa stiti ce solicitati si pe cine intelegeti sa chemati in instanta .
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot anula o intabulare ? ANDREEA-VLAD ANDREEA-VLAD Buna ziua. Am cumparat la legea 112 un apartament dintr-o casa nationalizata care este compusa din subsol, parter, etaj1 si mansarda. Primaria a vandut ... (vezi toată discuția)
Problema mai delicata - contract de vanzare-cumparare gannofdreams gannofdreams Un prieten de-al meu doreste ca bunica sa sa ii transfere dreptul de proprietate asupra unui apartament. Apartamentul a fost cumparat in anul 1992, printr-un ... (vezi toată discuția)
2 intabulari pe aceasi parcela de teren este posibil? viliezwarez viliezwarez Buna ziua am si eu o problema cu un teren cumparat in 2002 cu act notarial de vanzare cumparare.Am toate actele titlu propietate in original contractul de ... (vezi toată discuția)