Buna ziua..in anul 2005 am cumparat grupurile sanitare(numai de la parter) ale unui camin de nefamilisti in baza semnaturilor si c.i. ale locatarilor numai de la parter(fiecare etaj si-a vandut grupurile sanitare separat).am facut actele de vanzare cumparare la notar..apoi am facut cadastru si am transformat-o prin acte in locuinta ,avand totodata si procesul de incheiere a lucrarilor...insa nu se poate face intabularea...de atunci am dat in judecata ocp-iul...au castigat in instanta pe motiv ca nu avem semnaturile tuturor locatarilor(90 apartamente)si ca avem doar semnaturile locatarilor de la parter.desi fiecare grup sanitar de la celelalte etaje sa vandut in aceleasi conditii fiecare..si au si intabulari...apoi am mers in audienta la ocpi si ni sa spus ca putem obtine intabularea numai daca cerem in instanta acest lucru...am mers in instanta pe cont propriu (fara avocat) si am cerut acest lucru...instanta a trimis acasa instiintare ca nu se ia in considerare nimic daca nu ne judecam cu cineva....instanta nu a inteles ca era o cerere de a se acorda intabularea(avand confirmare de palata a impozitului de la administratie) si nicidecum o judecata sau o plangere...intrebare...avem nevoie de un sfat bun ...Ce putem face acum in 2019...ca sa intabulam aceasta garsoniera?Multumesc