avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probleme apartament
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probleme apartament

Buna ziua, am achizitionat un apartament la mansarda unui bloc prin programul Prima Casa acum 2 ani. Iarna ce a trecut am inceput sa am probleme mari cu infiltratiile de apa din tavan. Ce pot face? (pot da dezvoltatorul in judecata?)
Cel mai recent răspuns: Dragos.M. , utilizator 17:14, 17 Septembrie 2019
recepția finală a construcției a fost făcută?
puteți iniția fe o acțiune în garanție pentru vicii ascunse, fie o acțiune în pretenții.
da, în instanță.
Formulați o acțiune estimatorie, fondată pe viciile ascunse ale bunului!
Multumesc frumos !

Geanina DRIAN a scris:

recepția finală a construcției a fost făcută?
puteți iniția fe o acțiune în garanție pentru vicii ascunse, fie o acțiune în pretenții.
da, în instanță.

Multumesc frumos !

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Formulați o acțiune estimatorie, fondată pe viciile ascunse ale bunului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viciu apartament mircica3d mircica3d Buna ziua, Acum doua luni am cumparat un apartament la mansarda prin programul prima casa. Toate buna si frumoase, pana astazi, 12.06.2016, dupa ploaia de ... (vezi toată discuția)
Probleme vicii ascunse apartament nou la cheie Cosmin2411 Cosmin2411 Buna ziua,anul trecut in luna septembrie am achizitionat prin credit ipotecar un apatament la cheie si de atunci au inceput problemele(cu centrala ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse apartament Denisa H Denisa H Buna ziua, am achizitionat un apartament relativ nou de 10 luni, constructia are 5 ani si mi s-au spart tevile de la incalzirea termica din pereti, am avut ... (vezi toată discuția)