avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Viciu apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Viciu apartament

Buna ziua,
Acum doua luni am cumparat un apartament la mansarda prin programul prima casa. Toate buna si frumoase, pana astazi, 12.06.2016, dupa ploaia de afara am observat infiltratii de apa, la living si capat de mansarda unde este "boxa" aici infitratia fiind mai mare. In boxa in tavan ar fi trebuit sa fie geam de mansarda ma gandesc, dar este o simpla tabla. Sincer cand am venit sa il vedem, am fost asa de incantati ca nu am mai intrat prin boxa si nici nu ne-am uitat pe tavan dupa apa. Ce as putea face in cazul asta...ca sa platesc acuma o gramada de bani pentru reparatii nu cred ca ar fi normal, in contextul in care nici macar nu n-i s-a spus ca nu este geam ci tabla, ca mai sunt infiltratii si alte alea?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:38, 12 Iunie 2016
Pentru raspuns concret este necesar sa furnizati minimum de date relavante
Imobilul este nou construit,se afla in perioada de garantie?
Blocul a fost construit in 2013, iar apartamentul a fost luat acum 2 luni dar nu ni sa dat certificat de garantie sau ceva de genul
Este apartament nou sau vechi? Achizitionat de la dezvoltator sau persoana fizica?
Pentru vicii ascunse raspunderea este a vanzatorului pentru o anumita perioada.
In cazul celor noi perioada este de 10 ani conform legii 10/1995 privind calitatea in constructii.
Cel de la care am cumparat este dezvoltator
Atunci notificati-l in scris cu privire la problema si solicitati sa remedieze situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse apartament bloc nou Andeea Cristea Andeea Cristea Bună ziua, in urma cu aproximativ doua luni, am cumpărat un apartament intr-un bloc nou, direct de la dezvoltator, prin programul Prima casa. Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in luna iunie am achizitionat o casa nou construita ... ioana2122 ioana2122 Buna ziua, in luna iunie am achizitionat o casa nou construita de la dezvoltator, prin credit ipotecar, ulterior achizitionarii am intampinat urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Probleme apartament Dragos.M. Dragos.M. Buna ziua, am achizitionat un apartament la mansarda unui bloc prin programul Prima Casa acum 2 ani. Iarna ce a trecut am inceput sa am probleme mari cu ... (vezi toată discuția)