avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire auto firma leasing
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire auto firma leasing

Buna ziua,

In urma solicitarii facute de mine catre firma de leasing pentru eliberarea unei imputerniciri in vederea iesirii din tara cu autoturismul, mi s-a transmis ca este obligatoriu sa platesc 75 de euro cu tva pentru a mi se elibera aceasta, fiind una dintre clauzele specificate in contract. De asemenea, aceeasi suma trebuie sa o achit in cazul in care am nevoie de imputernicire in vederea deschiderii unui dosar de dauna-casco(platesc 75 de euro pentru o foaie pentru a repara masina al carei proprietar este firma de leasing).

Va rog sa ma ajutati cu privire la aceasta speta. Exista vreo posibilitate de a contesta cele scrise in contract?

Din informatiile pe care le detin, la iesirea din tara politia de frontiera nu mai solicita aceasta imputernicire. Pot sa am probleme cu firma de leasing daca ies cu masina din tara fara imputernicire?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:54, 16 Septembrie 2019
orice clauza poate fi contestata cu succes daca este ilegala. si asta in fata instantei. contrar, e greu sa obtineti castig de cauza. e o chestie de oportunitate.
e corect ce spuneti referitor la actele pe care le solicita politia de frontiera romana. ceea ce lipseste e cam asa:
- ce acte solicita politiile de la celelalte frontiere (non-UE, Schengen, etc);
- care sunt procedurile de control din tarile pe unde urmeaza sa circulati.
aici e mai greu de raspuns. poate stie totusi cineva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Full casco strainatate Patricia23 Patricia23 am facut accident cu masina in germania luata in leasing pe firma unui prieten(daune totale),asi avea cateva intrebari: imi trebuia un acut de la firma de ... (vezi toată discuția)
asigurare obligatorie de raspundere civila pentru autovehicul inmatriculat in sua cosmin_seattle cosmin_seattle AR PUTEA CAREVA SA MA AJUTE SI PE MINE SA IMI SPUNA CUM FAC SA PUN ASIGURAREA OBLIGATORIE PE O MASINA CARE ESTE INSCRISA IN AMERICA? DIN CATE AM AFLAT PAA ... (vezi toată discuția)
Penalizari polita casco - leasing nicmar82 nicmar82 Am primit o factura de penalitati la polita casco in valoare de 2000 lei pentru ca nu am mai platit polita casco. Factura de penalitati a fost emisa dupa 1 an ... (vezi toată discuția)