avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Hotararea judecatoreasca de reintegrare pe post poate fi pusa in executare prin Executor Judecatoresc?
Ce poate face executorul judecatoresc ( in afara de notificari) in cazul in care angajatorul refuza sa reintegreze fostul angajat?
Prin ce actiune pot obliga angajatorul sa puna in executoare o hot. definitiva de reintegrare pe post a unui angajat? Obligatia de a face ? Executare silita?
Cel mai recent răspuns: contsters111 , utilizator 17:17, 15 Octombrie 2019
Puteti sa formulati plangere penala impotriva angajatorului pt nerespectarea hotararilor judecatoresti in temeiul art 287 al1 lit d Cp.
Am formulat o plangere si s-a clasat.
Am formulat o cererea avand ca obiect obligatia de a ma reintegra pe post.Instanta a respins pe motiv de exceptie de interes.
Cand am intrebat am avut in vedere doua paragrafe din sentinta care erau in contradictoriu.Nu am in fata sentinta /hot dar mentiona faptul ca cererea nu face obiectul unei executari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta materiala loredana2000 loredana2000 cererea obligatia de a pune in executare o sentinta civila conflicte de munca se inregistreaza la Tribunal ? (vezi toată discuția)
Plangere penala prealabila redinciucconstantin redinciucconstantin Buna ziua.Am depus o plangere penala prealabila conform Art 287 al1 privind nepunerea in executare a unei hotarari judcatoresti definitive privind plata ... (vezi toată discuția)
Incetare de drept cim costel58 costel58 In urma pronuntarii irevocabile a unei hotarari judecatoresti de reintegrare in munca, angajatorul a refuzat emiterea deciziei de constatare a incetarii de ... (vezi toată discuția)