avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Baza calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Baza calcul concediu medical

In baza de calcul a unui concediu medical pot sa intre si veniturile obtinute in strainatate pentru a realiza stagiul de cotizare (angajatul a lucrat independent in UE o perioada de timp)? Daca da, ce articol /ce lege permite acest lucru si ce documente trebuie sa prezinte angajatul? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Refuz plata concediu medical diana45 diana45 Buna ziua, M-am angajat la o firma pe data de 2 noiembrie. In decembrie am avut 3 zile de concediu medical, in ianaurie 3 zile si in februarie 2 satamani. ... (vezi toată discuția)
Am lucrat in franta 7 ani si acum am ramas fara serviciu, am ... Coicea.daniel Coicea.daniel Am lucrat in franta 7 ani si acum am ramas fara serviciu, am solicitat ajutor de somaj in romania deoarece aici am domiciliu. In franta am avut contract pe ... (vezi toată discuția)
Concediu medical emydana emydana Buna ziua.Va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de un salariat care este angajat cu data de 26.06.2014 si care se interneaza in spital in data de ... (vezi toată discuția)