avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație copil

Buna ziua eu am lucrat din data de 8 octombrie 2017 pana pe data de 30 iunie ..dupa NU mai ai dus la muncă pt ca am eram însărcinată în 2 luni si m sarcina toxică...Nu am luat medical sau concediu ..Nu mai m-am dus...intrebarea mea este pot beneficia de prenatal??am 2 luni si jumatate de cand nu mai lucrez...multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 17 Septembrie 2019
Buna ziua,
Contractul de munca in ce temei a incetat, v-ati dat demisia?
Cel mai bine intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal - contract de munca pe perioada determinata adela_trandafir adela_trandafir Buna ziua, sunt insarcinata in 30 de saptamani si voi naste la sfarsitul lunii iulie 2012. La actualul angajator am CIM incheiat pe perioada detrminata de 6 ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal Diana2804 Diana2804 Buna ziua ! Numele meu este Diana , si am si eu cateva intrebari pentru dumneavostra . In data de 23 iunie 2010 m-am angajat la o societatete , am avut prima ... (vezi toată discuția)