Buna ziua !
Numele meu este Diana , si am si eu cateva intrebari pentru dumneavostra .
In data de 23 iunie 2010 m-am angajat la o societatete , am avut prima data un contract pe 3 luni , apoi l-am prelungit pe inca 6 luni . in aceste luni am ramas insarcinata . Cand aveam 12 saptamani ( in luna ianuarie 2011) am anuntat in scris directorul unitatii , am anexat o copie de la ecografie . Contractul de munca imi expira pe data de 21 martie anul acesta, am avut unele probleme cu sarcina , am fost internata de 3 ori in spital in mai putin de 1 luna jumate , iar cand m-am dus sa duc ultimul concediu medical , directorul m-a obligat sa semnez decizia de incetare contract de munca cu data de 21 martie 2011. Am semnat acea decizie , am zis ca nu vreau sa ma mai stresez ca nu fac bine la sarcina .
In data de 21 martie mi-a expirat contractul , nu a mai fost prelungit , si am vorbit cu o verisoara de a mea ca sa imi bag contractul de munca la ea pe firma sa pot beneficia de acea indemnizatie de crestere a copilului .si cu data de 23 martie am inceput sa lucrez la ea . Am bagat contractl cu data de 23 iar pe data de 31 martie mi-a facut incetare din cauza ca a avut unele probleme , si de la 1 aprilie sunt angajata la o alta societate , nu fictiv ci merg la serviciu , sunt cu contract pe perioada nedeterminata , la 8 ore.
intrebarea mea este urmatoare :
Ma poate afecta cu ceva aceste modificari cu contractele de munca ?
Pot beneficia de concediu prenatal sau postnatal ?
In conditiile precizate de dvs. veti beneficia si de concediu de maternitate (sarcina si lauzie = pre si postnatal = 126 de zile) si de concediu crestere copil (CCC).
Somaj dupa cic
p.roibanescu
buna ziua! as vrea sa ma interesez in numele cumnatei mele care din aprilie a iesit din cic, dar nu a putut sa isi puna dosarul de somaj pt ca i s-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)