avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Codul Caen 4617
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Codul Caen 4617

Bună ziua!In 2005 am înființat o firma care avea ca obiect de activitate principal 4711( pe care nu l-am desfășurat niciodată) si secundare multe altele printre care 4617 și 4619. Nu am avut puncte de lucru, spații închiriate sau in proprietate. Acum in 2029 am decis dizolvarea societății, iar pentru radiere am nevoie de un certificat fiscal de la primărie. Ptr obținerea lui îmi sunt necesare mai multe acte contabile din 2014 -2019 și actele de înființare ale firmei. Eu nu dețin un certificat constatator cu cele două coduri caen secundare,dar sunt trecute in actul constitutiv. Primăria vrea acest certificat constatator pentru perioada precizată, iar registrul Comerțului eliberează doar ptr situația din prezent
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2019
Nicoleta 77, utilizator

Alte discuții în legătură

Funcionare, desfasurare activitate caen activitate secundara basu basu Buna ziua, am ca activitate principala un cod caen(4711) si vreau sa desfasor pe aceeasi societate si activitate de intermediere cu produse farmaceutice. Am ... (vezi toată discuția)
Cod caen adina23 adina23 buna ziua, Vreau sa deschid un srl, sunt inca in faza actelor, si am o nelamurire asupra codului CAEN, care cod caen ar fi potrivit pentru un magazin mixt si ... (vezi toată discuția)
Avizare coduri caen onrc Eugenia04 Eugenia04 O avocata mi-a infiintat o firma noua pe care i-am spus ca doresc sa desfasor activitate de comert (de fapt intermediere) de produse electrice. In baza unor ... (vezi toată discuția)