avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Certificat invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Certificat invaliditate

Cum e posibil, o persoana cu sindrom Down, cu certif.de handicap grav,permanent si nerevizuibil,de la nastere,la comisia pt certificatul de invaliditate sa i se acorde certificat de invaliditate grad 2 ?!Din cate stiu eu sindromul down nu se trateaza in decursul anilor ,incompetenta s-au rea vointa!!!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:30, 22 Septembrie 2019
Nu are nici o legătură încadrarea în grad de handicap, cu încadrarea în grad de invaliditate. Sunt comisii de expertiză diferite cu alte criterii de expertiză. Însă aveți dreptul legal de a contesta decizia de invaliditate.
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)
Certificat de invaliditate Nela iordache Nela iordache Certif.de invaliditate grad 2,obtinut pt pensia de urmas,influenteaza intr-un fel ,vechiul certif.de handicap, grad accentuat, permanent ? (vezi toată discuția)
Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Flutur1977 Flutur1977 Buna ziua,am o nelamurire la care sper sa ma luminati,ajutati va rog!sant pensionat pe caz de boala cu gradul 2 nerevizuibil din anul 2014,doctorita de la ... (vezi toată discuția)