avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donație către fica mea a unui teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donație către fica mea a unui teren agricol

Dacă fac donație către fica mea a unui teren agricol pentru care exista contract de arendă, se anulează contractul daca nu mai vrem să fie arendă? Contractul expira in 2023.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 23:23, 17 Septembrie 2019
In principiu contractul de arenda ramane in ființă.

Situatia poate fi diferita in functie prevederile contractului de arendare pe care l-ati incheiat.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie teren arendat mihaelamariaana mihaelamariaana Tatal meu detine un teren agricol, arendat la o societate,pe care vrea sa mi-l dea prin donatie. Am vazut ca se poate acest lucru deoarece in cazul donatiei ... (vezi toată discuția)
Contract arenda Am un contract de arenda, eu fiind arendas, incheiat cu o persoana X. Respectiva persoana, are un contract de arenda incheiat cu un alt arendas, care expira ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa-mi aratati un Contract cadru de Arenda in speta pentru arendarea unei suprafete considerabile de pamant ( peste 90 HA ... (vezi toată discuția)