avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata cheltuielilor de transport
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata cheltuielilor de transport

Bună ziua!
În aprilie 2017 am participat la faza națională a olimpiadei de religie. Înainte de plecare am fost informați că suma reprezentând contravaloarea cheltuielilor de deplasare va fi suportată de fiecare participant, urmând ca acesta să fie decontată ulterior întoarcerii. După întoarcere am fost anunțați că vom primi banii în urma rectificarii bugetare, lucru care nu s-a întâmplat până în prezent.
Anul acesta povestea s-a repetat, neprimind nici de această dată banii.
Menționez că sumele de transport pentru participanți și profesorul însoțitor se suportă din veniturile proprii ale bugetelor locale ale unităţilor administrativ-teritoriale de care aparţin aceştia, conform art. 4, punctul b), subpunctul (i) din Normele metodologice aprobate prin HG 536 din 2016.
Aș vrea să știu dacă banii mai pot fi obținuți și care ar fi procedura mai favorabilă.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2019
Marius.Cristian24, utilizator

Alte discuții în legătură

Termen decontare cheltuieli deplasare fara avans Mircea3110 Mircea3110 Ma numesc Drighiciu Mircea si sunt angajat al Universitatii din Craiova, in functia de conferentiar universitar. In perioada 11.10 - 14.10 2017 am participat ... (vezi toată discuția)
Decontari 14 14 am si eu o problema urgenta va rog mult.....seful meu a plecat in strainatate in delegatie si a cerut la plecare 100 euro. Cum firma nu are cont in valuta a ... (vezi toată discuția)
Delegatie in strainatate dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com a trebuit sa fac o deplasare in strainatate impreuna cu alte 8 persoane ,eu fiind conducatorul grupului. In aceasta calitate a trebuit sa ridic la plecare o ... (vezi toată discuția)