Am fost blocat în parcarea unei firme și abia am reușit să ies. Ulterior m-a sunat cel care mă blocase și mi-a cerut 1.000 de lei ca să nu mă reclame că i-am zgâriat mașina. Care ar fi rezolvarea?
Buna seara am si eu o intrebare, in aceasta seara am fost pana la fan curier si o persoana m-a blocat intentionat motivand ca asa parchez . Am terminat treaba am vrut sa plec dar nu am avut cum, am intrat in sediul fan curier i-am spus domnului sa mute masina sa pot pleca la care motivand ca nu vrea ca degeaba sun la politie ca este proprietate privata, dupa 10 min s-a eliberat parcarea si am facut multe manevre sa ies din parcare. Dupa ceva timp ma suna domnul sa imi zica ca are filmare cu mine ca i-am zgariat masina ca aveam mana scoasa pe geam tinand cont ca nr de tel si filmarea i le-a dat fan curieru si ca daca nu ii dau 1000 de lei ma duce la politie ca eu nu stiu cine este el. Care ar fii rezolvarea?
mariustz
Utilizator 3din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca e client, mai rau, in primul rand te duci la fan curier si ii intrebi cu ce drept au dat numarul si datele tale lor, inregistreaza cand te duci la ei cu telefonul pentru proba.
Si cand suna el, la fel, inregistrezi tot si te duci la politie unde le explici ce ai zis si aici si spui ca esti santajat iar cei de la fan curier au participat dandu-le datele tale personale.
Probabil omul e dus cu pluta, ca fiind client, nu vad ce drept are el pe parcarea aia de spune ca e privata si ca politia nu poate face nimic.
nicunicolae10
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu-i da nimic.Lasa-l sa alerge.Daca stii sigur ca nu l-ai atins ,banuiesc ca nu ai nici un semn pe masina.Sa se duca se declare la politie.Banuiesc ca parcarea e privata dar de interes public.Cum este si parcarea din Metro,Lidl,etc sau de la mall-uri.Solutia o da politia rutiera.Daca exista dovezi si semne la ambele autovehicule care sa demonstreze ca tu l-ai lovit o sa-ti faca dosar ptr ca nu ai declarat accidentul.O sa plateasca asigurarea eventualele daune.Mai bine te duci tu la politia rutiera de care apartine parcarea unde sa intamplat nebunia explici cum sta treaba si o sa-ti spuna ce trebuie sa faci.Sper sa-i dea si o amenda ptr ca te-a blocat.Indiferent de situatie nu-i plati nimic,Daca-i parcare privata fara acces public trebuie sa te dea in judecata sa obtina daune de la tine.
GermanAlex
Utilizator 2din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Ii comunicati ca va intalniti maine sau poimaine si nu mergeti. Daca chiar se duce la politie, chiar l-ati zgariat si poate dovedi asta, ramaneti ambii fara carnete. Dar trebuie sa poata dovedi.
Company Advising
Utilizator 4din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
I-ati zgariat sau nu masina cu cheia/mana? Daca da, rezolvati cu el si politia.
Daca nu, sunati-l inapoi, inregistrati-l, obtineti cat mai multe informatii (puteti sa il trageti de limba: "domnule trebuie sa stiu pt ce imi cereti banii astia, etc etc". Si apoi depuneti plangere pentru santaj. Probabil se poate si un flagrant.(depinde).
Si pasul 2: plangere la Fan Courier pt ca au furnizat informatiile dvs. personale unei terte persoane.
Incercati sa va grabiti. Nu lasati timpul sa treaca.
Daca sunteti nevinovat puteti sa i-o "trageti" de toata frumusetea. Poate astfel de smecheri se mai trezesc la realitate. Succes