avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari

in adunarea generala a proprietarilor s-a hotarat montarea unor apometre pe unde radio din motive-nu se dadea citirea de apa, nu au fost facute verificari apometre vechi de cca 10 ani si din rea vointa a unora.
In concluzie as dori sa stiu ce cantitate de apa pot trece in contul apartamentelor care nu vor contorizare si ce articol din lege permite acest lucru.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 14:12, 18 Septembrie 2019
Conform Ordinului ANRSC nr.343/2010 ap. care nu depun consul de apă după trei luni consecutive sunt considerați fără contor iar repartizarea consumului va fi de 3,3 mc apă caldă iar pentru apă rece 5,1 mc repartizat pentru o persoană .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum apa pausal in bucuresti Anca07 Anca07 Vara trecuta am facut verificarea metrologica a contoarelor de apa in bloc, dar 5 apartamente au refuzat aceasta verificare si nici nu au montat contoare noi. ... (vezi toată discuția)
Repartizarea consumurilor de apa anduzexe anduzexe Buna seara, De mai bine de un an in bocul in care locuiesc s-au montat contoare noi de apa cu citire radio. Lunar primesc de la ISTA o Nota de consum ... (vezi toată discuția)
Calcul eronat techem sau sunt eu absurd ? de curand am luat in ... Mytro Mytro Calcul eronat Techem sau sunt eu absurd ? De curand am luat in administrare o asociatie unde calculul se face de catre Techem, exista o parte proprietari ... (vezi toată discuția)