avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari

in adunarea generala a proprietarilor s-a hotarat montarea unor apometre pe unde radio din motive-nu se dadea citirea de apa, nu au fost facute verificari apometre vechi de cca 10 ani si din rea vointa a unora.
In concluzie as dori sa stiu ce cantitate de apa pot trece in contul apartamentelor care nu vor contorizare si ce articol din lege permite acest lucru.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 14:12, 18 Septembrie 2019
Conform Ordinului ANRSC nr.343/2010 ap. care nu depun consul de apă după trei luni consecutive sunt considerați fără contor iar repartizarea consumului va fi de 3,3 mc apă caldă iar pentru apă rece 5,1 mc repartizat pentru o persoană .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum apa pausal in bucuresti Anca07 Anca07 Vara trecuta am facut verificarea metrologica a contoarelor de apa in bloc, dar 5 apartamente au refuzat aceasta verificare si nici nu au montat contoare noi. ... (vezi toată discuția)
Impartire diferente consum apa andrei_70 andrei_70 Cum este legal sa se procedeze in cazul in care unii vecini nu dau citirea contorului de apa iar noi ceilalti suntem obligati mereu sa platim diferentele de ... (vezi toată discuția)
Imi spuneti, va rog, cat este consumul pausal la apa rece si ... puimicc puimicc Imi spuneti, va rog, cat este consumul pausal la apa rece si apa calda? Imi spuneti, va rog, ce act normativ reglementeaza acest aspect? (vezi toată discuția)