avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier

Buna seara. În 2018 am primit o condamnare de 9 luni de închisoare prev. de art. 336 alin. 1 c.pen., cu aplicarea art.396 al. 10, C, proc. pen.
În baza art. 83 alin. 1 , 3 C. pen. amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere stabilit în condițiile art. 82 C de 2 ani de la data ramanerii definitive ă hotărîrii.
În cazierul cerut de mine pentru angajare nu a aparut nimic referitor la această sentință. Cand mi-am depus dosarul pentru înscrierea la armata deoarece prin sentinta primita nu mi-a fost interzis nici un drept , am primit inapoi si permisul de conducere, mi sa cerut un nou cazier in care apare detailat toata condamnarea mea.
La analizarea dosarului depus s-a constatat că prin sentinta primită nu imi este interzis să candidez . După o lună și jumătate de la depunerea dosarului sant chemat pentru a fi respins deoarece nu corespund si ca aceasta sentință o sa ramana trecuta in cazier definitiv si o sa apara trecuta ori de cate ori o sa cer cazier pentru aceste scoli si ca nu are rost sa ma îndrept către aceste sisteme pentru scoala sau angajare deoarece nu voi fi primit. Ce pot sa fac in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar Marius977 Marius977 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . În 2018 am primit o condamnare de 9 luni de închisoare prev. de art. 336 alin. 1 c.pen., cu aplicarea ... (vezi toată discuția)
Reabilitare BogdanCt24 BogdanCt24 Îmi poate spune cine cum se va face reabilitarea în urma acestei sentinte \" În baza art. 396 alin. 1, alin. 4 C. proc. pen. rap. la art. 83 C. pen. cu ... (vezi toată discuția)
amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere....cazierul imi este curat? llaurentiu llaurentiu Buna.Dupa aproape 10 luni am primit si solutia definitiva. ”În baza art. 396 alin. 1, alin.4 C. proc. pen, cu aplic.art. 396 alin.10 C.proc.pen., raportat ... (vezi toată discuția)