avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperatori firme telefonie
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperatori firme telefonie

Am avut in anul 2013 la firma de telefonie cosmote actuala telekom un telefon cu abonament. Nu am mai putut plati si cand a venit ultima factura in anul 2013 era de aproximativ 2500 lei. In 2018 am primit o notificare de la o firma de recuperatori de telefonie sa platesc suma de 5000 lei. Nu am dat niciun raspun nu am vorbit cu ei.
Pe data de 16 septembrie 2019 am primit iar o notificare de la aceiasi firma de recuperatori de telefonie tot cu suma de 5000 lei si spune ca daca nu platesc ma poate executa silit
Cum trebuie sa procedez.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:47, 19 Septembrie 2019
Vă dați seama că nu-i titlu executoriu contractul de furnizare servicii telefonie!
Prin urmare, trebuie să vă dea în judecată pentru a obține o hotărâre judecătorească, apărați-vă în eventualitatea unui proces, contractați servicii avocațiale! Va putea fi invocată inclusiv prescriptia!
Dacă există cumva un proces pe rol puteți afla accesând site-ul portal.just.ro și scriind numele dvs la motorul de căutare!
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatori firme telefonie cezaralexandru cezaralexandru Am avut un abonament in anul 2013 la telekom atunci se numea cosmote si nu am mai putut plati. Suma de plata era de 2500 de lei abonament plus convorbiri cand ... (vezi toată discuția)
Notificare cesiune de creanta - abonament telekom CosminAdrian CosminAdrian Buna ziua . Am primit acasa o notificare in legatura cu faptul ca datoria mea de la TELEKOM a fost vanduta catre o firma de recuperari. Ideea e in felul ... (vezi toată discuția)
Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)