avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperatori firme telefonie
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperatori firme telefonie

Am avut un abonament in anul 2013 la telekom atunci se numea cosmote si nu am mai putut plati. Suma de plata era de 2500 de lei abonament plus convorbiri cand a fost emisa ultima factura in 2013. Acum m am trezit cu o notificare de la un recuperator de telefonie ca am de plata 5000 de lei si daca nu platesc ma executa silit.
Cum trebuie sa procedez
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:06, 19 Septembrie 2019
Sa nu.l bagati in seama sau sa semnati ceva, dati acorul prin telefon la vreun angajament de plata.
Daca incearca sa va execute...puteti contesta asta invocand prescriptia datoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatori firme telefonie cezaralexandru cezaralexandru Am avut in anul 2013 la firma de telefonie cosmote actuala telekom un telefon cu abonament. Nu am mai putut plati si cand a venit ultima factura in anul 2013 ... (vezi toată discuția)
Nu am platit abonamentul la telefonul mobil se intampla ceva??? shukar shukar Deci am facut un abonament cosmote in 2009 si nu am platit deloc pana acuma ! Iar acum in 2011 am primit de la topfactoring sa plates 2600 ron ca altfel ma da ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie neplatit, somatie dupa 16 ani cu majorari extraordinare! croco_madness croco_madness Va salut, Am primit o scrisoare de la Getback o firma de colectare restante care lucreaza pentru firma Telekom romania cum ca as avea o restanta in valoare ... (vezi toată discuția)