avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonament telefonie neplatit, somatie dupa 16 ani cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonament telefonie neplatit, somatie dupa 16 ani cu majorari extraordinare!

Va salut,
Am primit o scrisoare de la Getback o firma de colectare restante care lucreaza pentru firma Telekom romania cum ca as avea o restanta in valoare de 9872.59 ron care figureaza la ei din 2010 , pe motiv ca as fi ramas restant cu 100 si ceva de lei. In anul 2010 am beneficiat de un abonament la Cosmote si dupa luni si luni de probleme cu ei pe vremea aceea am achitat ce am avut de achitat dupa care am sunat am facut plangere si catre ei si catre OPC si am fost informat ca abonamentul a fost inchis. Acum aflu cu stupoare ca dupa 16 ani am datoria asta. Nu am stiut de existenta ei . Ce as putea face ? Nici nu stiu incotro sa o iau. Mentionez ca nu am avut nici o alta legatura cu ei dupa acel abonament.

Va multumesc anticipat.
De când pana când sunt 16 ani?
Nu ii luați în seama, dreptul lor e prescris, chiar dacă e vb de 5 ani.
Daca va treziti actionat in judecata, va trebui sa solicitati respingerea actiunii invocand implinirea termenului de prescriptie.
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator
Problema este ca ma asalteaza acum dupa atata timp cu scrisori pe adresa parintilor mei. Nu stiu cum sa procedez.
16 ani sunt de la incheierea contractului intre mine si ei dar am avut contractul cu ei circa 4 - 5luni. deci acum 15 ani si 7 luni .
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator
Domnule, 2010?
Oricum, ca e vb de 2001 sau de 2010, v-am zis deja cum sa procedați..

Nu mai postați mesaje consecutive, folosiți funcția editeaza dacă aveți de completat mesajul.
2001 era ma scuzati , va multumesc mult de ajutor si va doresc o zi frumoasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema abonament cosmote catalynp catalynp Buna ziua, Am avut un abonament la cosmote din 2009,valabil 2 ani. Am facut cerere de renuntare la abonament in august 2014 si mi s-a acceptat. Zilele ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? Antonio1995 Antonio1995 Buna Ziua! Am si eu nevoie de un sfat. la 18 ani am facut un abonament la cosmote in valoare de 50 de lei pe luna , dupa care nu am mai platit si am ramas cu o ... (vezi toată discuția)
Pot avea castig de cauza? ii pot actiona in instanta pentru hartuire si amenintari? badiufilaret badiufilaret In urma unui contract de telefonie fixa incheiat in 14 noiembrie 2007 si reinnoit prin telefon pana in anul 2013, am facut o cerere de reziliere contract pe ... (vezi toată discuția)