avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atestat pentru mopede
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atestat pentru mopede

buna ziua! As dori sa stiu daca as putea sa obtin un atestat pentru conducere de mopede si motoscutere cu, capacitate cilindrica sub 50cmc,in cazul in care am permisul de conducere cat B anulat si dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 10:57, 2 Decembrie 2009
Buna ziua !
Intrucat infractiunile din OUG 195/ 2002 actualizata , se refera la conducatorii de autovehicule sau tramvai, avand in vedere ca pentru obtinerea dreptului de a conduce un moped nu este nevoie de un permis de conducere( asa cum il defineste legea) , fiind necesar si suficient un atestat, consider ca va puteti inscrie la un curs de obtinere a atestatului pentru conducerea de mopede si impicit obtinerea acestuia..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat sub influenta alcoolului alysss92 alysss92 [b][i]Buna un prieten a condus cu permisul suspendat sub influenta alcoolului ce i se poate intampla ? astept un raspuns cat mai rapid multumesc ! (vezi toată discuția)
Am condus un moped 49cm fiind sub influenta alcoolului tupac83 tupac83 Am si eu o nelamurire daca conduci un moped cu capacitatea cilindrica 49cm sub influienta alcoolului pot fii sanctionat de militieni? si in cat consta ... (vezi toată discuția)
Drumuri publice el_4nino el_4nino Se poate sa imi ia permisul de conducere daca sunt sub influenta bauturilor alcoolice pe un drum forsetier, dar totusi in jurul drumului forestier sunt ... (vezi toată discuția)