avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita angajat
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita angajat

Sunt administrator la o firma cu un angajat pentru care tot primesc înștiințare de poprire pe salar ,prima oară de la anaf iar acum de la executor judecatoresc.A trecut un an de când am primit cea de la anaf si acum de la executorul judec .Ce se întâmplă dacă nu le am dat curs, pot fi executată silit eu ca angajator?Are venit mic si plătește pensie alimentara. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:44, 20 Septembrie 2019
Se poate cere validarea popririi cu amendarea dvs, caz in care veti plati si amenda si veti fi si obligat la retinerile din salariu aferente popririi fiind executat in acest sens.
Pot sa fac acum demers pt poprire cu plata retro?
Da, luati legatura cu executorul judecatoresc sa va informeze cu privire la procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Burchi iulia Burchi iulia Buna ziua! Am un credit la Claret neachitat am primit executare silita la firma unde lucrez cu oprire pe salariu intrebarea mea este oblicata sefa sa -mi ... (vezi toată discuția)
Decizie executor judecatoresc letitias letitias Am un angajat pentru care am primit de la un executor judecatoresc o decizie de poprire pe venituri. Chiar sunt obligata sa-i opresc din salariu? Eu nu ... (vezi toată discuția)
Validare poprire nramona nramona Buna ziua! Debitorul meu este angajat la o firma ce se afla in insolventa.In speta este fata administratorului si angajata in firma tatalui. Executorul ... (vezi toată discuția)