avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Avocar stagiar caut avocat indrumator
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Avocar stagiar caut avocat indrumator

Bună ziua! Am promovat examenul de primire in profesia de avocat in august anul acesta si pentru moment mi-e teama ca nu-mi voi gasi un avocat indrumator. Exista site-uri in acest sens? S-a mai aflat cineva in aceasta situatie si poate impartasi propria experienta?
Cel mai recent răspuns: Clopot , utilizator 12:42, 2 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți să-mi trimiteți un CV pe avalexandrutabrea@yahoo.com, parcă m-ar bate gândul să-mi iau stagiar!

Totodată, încercați pe cariere@juridice.ro, acolo găsiți societăți ce caută stagiari!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul în care nu rezolvați căutați pe fb grupurile de avocati sunt unele cu câteva mii de membri,rezervate exclusiv av.Solicitati înscrierea apoi postati solicitarea sunt sanse mari sa fie cineva interesat.
Vă mulțumesc!
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar- caut un cabinet de avocatura din bucuresti unde sa-mi desfasor stagiatura jenica P jenica P Buna! Am fost admisa in Baroul Bucuresti in 2009 , in sesiunea din septembrie si am tot incercat sa gasesc un cabinet sau o societate de avocatura unde sa pot ... (vezi toată discuția)
Despre "maestru" lauryta lauryta am terminat facultatea de drept si intentionez ca anul viitor sa dau examen la barou. intebarea mea este cum imi gasesc maestru(asta in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen admitere barou 2012 mihail2012 mihail2012 Salut! Are cineva subiectele care s-au dat la examenul de admitere in barou 2011? Stima, Mihai (vezi toată discuția)