avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum pot obtine fonduri pentru un proiect cultural?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum pot obtine fonduri pentru un proiect cultural?

Buna ziua
Pentru un proiect cultural cum se pot obtine fonduri?
Iar in urma obtinerii lor,care este procedura ce trebuie urmata?
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:06, 22 Septembrie 2019
Fondul Cultural Naţional lanseaza pe an două sesiuni de finanțare nerambursabilă a proiectelor culturale: 1 septembrie și 1 martie. Sesiunile demarează în urma apelului public de participare cu o perioadă de 30 de zile pentru înscrierea ofertelor culturale.
Mai puteti obtine finanţări nerambursabile de la bugetul local sau judetean pentru proiecte culturale.
Trebuie sa aveti infiintata o asociatie tip ong la judecatorie care sa aiba ca scop si obiective specifice asa cum e trecut in ghidul solicitantului.
E bine sa va infiintati acest ong inca de pe acum, sa derulati cateva activitati cu surse proprii de finantare prin care sa capatati si experienta si abia dupa un an sau doi sa incercati sa aplicati la acesti finantatori care printre altele cer si o experienta dovedita in domeniu.
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe 17 aprilie se deschide depunerea dosarelor pe masura 313! Daniela Bolog Daniela Bolog APDRP deschide in perioada 17 aprilie – 16 mai 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de finantare care se incadreaza in Masura 313 ... (vezi toată discuția)
Finalitate colaborare cu administratia judeteana acmilan acmilan Buna ziua, Mi s-a oferit ocazia de a primi finantare de la consiliul judetean pentru a dezvolta proiecte culturale in orasul meu, adica sa organizez ... (vezi toată discuția)
Nelamurire precizari ghidul solicitantului legea 350/2005 acmilan acmilan Buna ziua, In ghidul solicitantului pentru domeniul cultura, elaborat de consiliul judetean pentru finantari nerambursabile din fonduri publice, este ... (vezi toată discuția)