avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reclamant decedat ,ce se intampla cu taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reclamant decedat ,ce se intampla cu taxa de timbru

Buna seara ,am si eu o intrebare ,tatal nostru ne-a dat in judecata pe mine si pe sora mea si acesta a decedat acum 2 saptamani ,taxa de timbru pe care trebuia sa o plateasca era in cuantum de 12260 ron din care au mai ramas de plata 1445 ron ,intrebarea mea este daca eu mai trebuie sa platesc suma aceasta la administratia locala ?
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2019
xander_canigia, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune ieŞire din indiviziune cerere ajutor public judiciar maria1956 maria1956 Buna seara ,sora mea a decedat fara a avea sot sau copii.Suntem zece rude din care 4frati -5nepoti si 1cumnata. Unul din frati a depus la judecatorie in ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile de judecata se pot scadea din sulta? george1967 george1967 Intr-un proces care a fost intentat sotului supravietuitor de catre sora defunctei privind drepturile succesorale asupra unui apartament, va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. intr un proces civil de succesiune din partea mamei ... AnaMarcu1989 AnaMarcu1989 Buna ziua. Intr un proces civil de succesiune din partea mamei vitrege impotriva noastra 3 frati mostenitori legali ai tatalui care a decedat taxa de timbru a ... (vezi toată discuția)