Buna seara ,sora mea a decedat fara a avea sot sau copii.Suntem zece rude din care 4frati -5nepoti si 1cumnata. Unul din frati a depus la judecatorie in calitate de reclamant contra celorlalti mostenitori cerere prin care solicita ;
1 succesiune IEŞIRE DIN INDIVIZIUNE
2 cerere ajutor public judiciar
Instanta ,, Admite în parte cererea de ajutor public judiciar formulată de reclamant. Dispune eşalonarea taxei judiciare de timbru în cuantum de 7100 lei datorată de reclamant în 12 tranşe lunare egale a câte 591,66 lei ce vor fi plătite începând cu luna septembrie 2017.
In termenul de 5zile el face cerere de reexaminare ajutor public judiciar
Instanta: Respinge ca neîntemeiată cererea de reexaminare formulată de fratele nostru. Noi nu am citit aceste cereri, nu am fost citati am aflat de la el ca nu se mai poate face succesiunea. Care este situatia noastra? Ce inseamna cererile lui si cum ne afecteaza pe noi.Sora noastra a lasat in urma un imprumut de 75milioane Roni. Multumim
Buna seara
Nici nu aveati de ce sa fiti citati sau intrebati despre aceste aspecte.
Era doar o cerere a reclamantului pentru ajutor privind taxa de timbru si nu are legatura cu fondul dosarului.
Buna ziua,.Multumim.Spuneti-mi va rog taxa judiciara de timbru în cuantum de 7100 lei ce reprezinta ? actiunea este pentru succesiune .Ce se intampla daca din 10 rude ce vor mostenirea doar 2 sunt de acord sa plateasca aceasta suma? Avand in vedere si faptul ca exista si 1 imprumut destul de mare, se renunta la succesiune? Suntem obligati prin lege sa facem succesiune sau nusa deschidem succesiunea. majoritatea vor sa se renunte .
Înțelegere citație
iluana03
Am facut revizuire la un dosar si ne-a venit citatia in care ne spune sa platim taxa de timbru.Suntem 5 reclamanti revizuenti si nu prea inteleg continutul ... (vezi toată discuția)