avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Înțelegere citație
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Înțelegere citație

Am facut revizuire la un dosar si ne-a venit citatia in care ne spune sa platim taxa de timbru.Suntem 5 reclamanti revizuenti si nu prea inteleg continutul citatiei.
,,In legătură cu dosarul având datele de identificare de mai sus. în calitate de Revizuent. vă comunicăm că în termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicări, sub sancţiunea anulării cererii, aveţi de îndeplinit obligaţiile de mai jos:
C. Obligaţia de a achita taxa de timbru în cuantum de 200 RON. Reclamantul are posibilitatea de a formula în condiţiile legii, cererea de acordare a facilităţilor la plata taxei judiciare de timbru. în termen de 5 zile de la primirea comunicării.
Nota: ÎMPOTRIVA MODULUI DE STABILIRE A TAXEI JUDICIARE DE TIMBRU. APELANTUL POATE FACE CERERE DE REEXAMINARE. LA ACEEAŞI INSTANŢĂ. ÎN TERMEN DE 3 ZILE DE LA DATA COMUNICĂRII TAXEI DATORATE. CEREREA DE REEXAMINARE ESTE SCUTITĂ DE LA PLATA TAXEI JUDICIARE DE TIMBRU./CU MENŢIUNEA DE A ACHITA TAXA DE TIMBRU ÎN SOLIDAR CU CEILALŢI APELANŢI./ Şl CU MENŢIUNEA DE A MAI DEPUNE ÎNCĂ 2 EXEMPLARE ALE CERERII.“ Intrebarea mea este: Toti 5 trebuie sa platim 200 lei sau cate 200 lei fiecare?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:46, 18 Septembrie 2017
Toți în solidar, nu fiecare în parte.
Buna seara,
200 lei impreuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare taxă de timbru judiciar, în cât timp trebuie s-o plătesc? ce se întâmplă dacă depășesc termenul? nicoara_a nicoara_a Buna ziua, Am depus o cerere pt recalcularea pensiei si am primit o comunicare din partea judecatoriei cum ca in termen de zece zile de la primirea ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare! celentana celentana Buna! Sunt o mama a unui copil de 9 luni, casatorita de anul trecut cu sotul meu. Datorita unor probleme mai grave ce s-au ivit in scurta noastra ... (vezi toată discuția)
Anulare cerere civila Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Am primit de la instanta o comunicare prin care mi se solicita sa depun niste acte si dovada platii taxei de timbru ( am contestat un PV de ... (vezi toată discuția)