avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune teren

Care ar fi pasii de urmat pt iesire indiviziune teren cu 4 comostenitori?
Precizez ca unu dintre copartasi a cumparat cota altuia din cei 4 cu chitanta de mana
Am inteles ca pt ca instanta sa pronunte o hotarare care sa tina loc de contract v-c trebuie neaparat ca tot terenul sa fie inscris in cartea funciara, dar unu dintre cei 4 , nu promitentul vanzator - nu doreste sa prezinte actele de stare civ pt a se intocmi cadastru si intabulare
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:57, 23 Septembrie 2019
Buna seara,
Va trebui sa mergeti in instanta, sa solicitati iesirea din indiviziune si promitentul vanzator sa arate ca doreste de la celalalt doar sulta deja primita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana si contract de vanzare cumparare pentru aceeasi cota- consecinte? ContSters264774 ContSters264774 Ma confrunt cu urmatoarea problema : Am cumparat la notariat o cota indiviza de 1/3 din casa si teren unde mai sunt 2 coproprietari cu cite 1/3 . Deci am ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui teren. inscris sub semnatura privata. hotarare care tine loc de act autentic uttzza uttzza Potrivit NCC se poate incheia un contract de vanzare cumparare a unui teren printr-un inscris sub semnatura privata? Vanzatorul este neproprietar ( in CF ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare pentru un teren in indiviziune cezarad cezarad Vreau sa cumpar un teren de la o persoana care a avut mai multe suprafete de teren impreuna cu sotia sa, care a decedat recent. Tinand cont ca persoana care ... (vezi toată discuția)