avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Obligatia salariatului de informare in caz de spalare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Obligatia salariatului de informare in caz de spalare de bani

Buna seara!

Stiu ca pe vechea legislatie a spalarii banilor (Legea nr. 656/2002), salariatul dintr-o institutie de credit avea obligatia de a informa persoana desemnata in caz de suspiciune de spalare de bani.
Nu am reusit sa identific aceasta obligatie in cadrul noii legi a spalarii banilor (129/2019). Ea inca mai exista? Este sub alta forma? Ma puteti ajuta cu un articol?

Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Raportare spalare bani adriandimitriu adriandimitriu Avocatii, notarii si executorii sunt printre categoriile profesionale care au obligatia legala de a raporta tranzactii suspecte de spalare de bani. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Oficiul national de spalare a banilor webcom webcom Buna seara, va rog, doresc sa stiu care este procedura de transmitere/raportare catre ONPCSB, in conditiile in care asociatii crediteaza in mod constant in ... (vezi toată discuția)
Adresa of.nat. prev si comb a spalarii banilor kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Daca am o firma nou infiintata, trebuie sa fac acea adresa catre Oficiul National De Prevenire Combatere A Spalarii Banilor? Mentionez ca la ... (vezi toată discuția)