avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copiilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copiilor

Buna seara. De curând am fost agresat de sot în locuința noastră fiind cu copilul în brațe. După acest episod m-am hotarat sa plec din această locuința cu tot cu cei 2 copii ( 2 ani si o luna , respectiv 11 luni jumate ), sa depun cerere de divorț Si sa locuiesc cu cei 2 copii la mama mea, pt o perioadă. Am fost si am scos certificat medico-legal si urmeaza sa il reclam la poliție pt violență. Intrebarea mea este: cine va avea custodia copiilor după toata povestea asta ? Exista posibilitatea sa imi ia copii? Mentionez faptul că nu ii îngrijește, nu ii schimba de pampers si nu le-a făcut baie niciodata.
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2019
MarcoMaria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 01:52, 24 Septembrie 2019
Buna seara,
Probabil ca se va stabili exercitarea IN COMUN a autoritatii parintesti si SIGUR domiciliu copiilor la mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În ce condiții îmi pot pierde copilul? Diannnna Diannnna Buna ziua, am 20 de ani, sunt necasatorita, am un copil minunat in varsta de 4 luni, care este pe numele fostului concubin. Problema este urmatoarea.. el m-a ... (vezi toată discuția)
Divort iulia2000 iulia2000 Se poate cere in cadrul unui proces de divort sa cer examinare psihiatrica sau psihologica asotului.Acesta a avut si are o atitudine agresiva fata de mine in ... (vezi toată discuția)
Divort în urma violentei domestice, doi copii minori DarSab DarSab Bună seara! Sunt angajată, mă pot duce să locuiesc în casa părintească. Sunt agresată psihic și fizic de soțul meu. Avem doi copii minori, de 3 și ... (vezi toată discuția)