avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut bancar neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut bancar neplatit

Buna ziua, sunt interesat sa stiu cat la suta , sau ce suma mi-se poate retine lunar din salariu, pentru un imprumut la banca de 18.000 de lei, si un overdraft de 4.000 de lei, neplatite din 2015. Va rog mult, astept un raspuns cat se poate de sincer. Tin sa mentionez ca nu am putut plati aceasta suma din cauza ca am ajuns un sa traiesc pe strada cativa ani
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:47, 24 Septembrie 2019
Buna ziua,
Daca este neplatit din 2015 este posibil sa fii intervenit prescripria..
Ce acte si de la cine ati primit pana acum?
Momentan nu am primit nicio sesizare, si niciun avertisment din partea nimanui.
executarile se pot face doar prin instanta.
Puteti reveni cu un mesaj cand primiti o notificare, ceva...ne souneti ce scrie in ea si vedem ce se poate face...
In principiu...daca este o notificere, intampinare, din instanta...raspundeti la ea si invocati prescriptia datoriei ( aveti art. 2517 si urmatoarele din Codul civil ).
Dar mai bine revenitii cu detalii intr-o discutie noua, intr-un nou topic.
Multumesc pentru detalii. Dar cand ar trebui sa primesc notificare de la instanta?
Aveti o adresa stabila?
Daca da... in momentul in care o sa fiti parte intr-un dosar o sa primiti o citatie de la judecatorie ( o sa vedeti ca este o hartie pe care scrie Judecatoria cutare...).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare - daca nu le platesc? bbyRo bbyRo Buna seara, Ce urmari are faptul ca in datat de 09.02.2011 Judecatoria ..... a hotarat urmatoarele: In baza art.14 si 346 c.p.p., art. 998-999 c.civ., ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Litigiu declarare scadenta anticipata - ifn romcom sa oradea Franc Mandelbrot Franc Mandelbrot Buna ziua, Am pus intrebarea pe alt topic si nu a stiut nimeni raspunsul, se paote sterge de acolo va rog si o rescriu aici: Buna ziua, Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)