avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sponsorizare Asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sponsorizare Asociatie

Daca sunt director la un SRL si vreau sa fac o sponsorizare catre asociatia unde sunt presedinte, este posibil acest lucru?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 01:21, 3 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Exista un articol sau ceva scris? Contabila firmei zice ca acest lucru nu este posibil. Si ca sa pot veni cu argumente, am nevoie de ceva scris daca ma puteti ajuta. Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic concret. Multumesc inca o data!
contabila ar face bine sa nu se pronunte pe probleme juridice, ca nu are pregatire pentru asa ceva. Nu e treaba ei si nici nu are dreptul sa o faca. Oricum daca are o opinie, aea trebuie sa o argumenteze juridic, nu altii sa caute argumente. Cand ceva nu e interzis, e permis, Nu e nevoie sa existe un text expres care sa permita, de aceea e un nonsens ideea de a cauta asa ceva. Exista niste conditionari si limitari in legislatia privind sponsorizarea, dar ele sunt legate de sponsorul persoana juridica si de beneficiari, nu de cine are o anumita functie in cadrul sponsorului sau in cadrul ONG beneficiar, Ca de aceea exista organe colective de conducere,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil dansator într-o formație susținută de un ong. poate fi sponsorizat nominal, în vederea decontării cheltuielilor părinților cu deplasarea? Lovetodance Lovetodance In calitate de parinte a unei copile dansatoare dintr-o formatie de dans din cadrul unei asociatii din suma x sponsorizata de firma la care lucrez pot ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate între calitatea de sponsor și cea de membru ong Depeta1 Depeta1 Incompatibilitate între calitatea de sponsor și cea de membru al consiliului director al unui ONG Buna seara, daca ai un IMM, poți fi și membru cu ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare ong CONTADOR.RO CONTADOR.RO Buna ziua, Un SRL, care este deținut 100% de un ONG. Poate SRL-ul sa facă o sponsorizare ONG ului de care este deținuta 100%? Mulțumesc! (vezi toată discuția)