avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Orange romania
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Orange romania

Buna ziua,am o intrebare,am activat optiunea 10 e in roaming la operatorul de telefnie orange si din cauza politicii rezonabile roaming nu pot sa o folosesc optiunea pentru ca in ultimele 4 luni am folosit cartela majoritar in roaming...in urma sesizarii catre orange am primit raspunsul ca nu se poate realoca creditul.E legal asa ceva sa platesc pentru ceva ce nu am folosit?ce solutie am in cazul asta?mentionez ca am mai avut problema asta dupa ce activez optiunea dupa o zi imi vinea mesaj ca nu mai pot folosi si am cerut realocarea creditului de 2 ori si sa realocat creditul.

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia un abonament orange ? C.Razvan1992 C.Razvan1992 Buna ziua, Am si eu o mica problema. Vreau sa va spun ca sunt abonat Orange de peste 10 ani de zile iar in ultimul an, fiind plecat din Romania, am convenit ... (vezi toată discuția)
Orange romania , retragere oferta SashaTl SashaTl Buna seara,nu stiu daca sa vorbit despre aceasta problema,in mare sunt un posesor de cartela orange am activat o optiune de 10 euro in data de 10.10.2017 ... (vezi toată discuția)
Modificare contract telefonie mobila fara stirea mea - ce pot sa fac? popescu adelina popescu adelina am un abonament la orange de 7 ani in vara am fost plecata in grecia, mi-am activat romming-ul la plecare, dar nu si optiuni. Surpriza a fost la intoarcere ... (vezi toată discuția)