Am inchiriat o casa 3 cam unui militar si fam sale. Curtea nu facea obiectul inchirierii, e curte comuna celor 2 cladiri. In aceeasi curte mai am o anexa -garsoniera, pe care vreau sa o inchiriez si pe ea. Vrea sa fie singur in curte cum a fost o perioada pana acum. Fara sa ma intrebe m-am pomenit cu 4 caini ai militarului in curte, printre care si un Rotweiller. Ii lasa liberi ca sa intimideze ceilalti chiriasi (doua fete de liceu, cuminti).A reusit. Dupa nici 2 saptamani fetele vor sa rezilieze contractul si s-au mutat la camin. Am facut plangere la politie, pentru caini.Rotweillerul nu e declarat, nici vaccinat,...nu are carnet de sanatate... Ca sa sfideze a lasat cainele periculos liber in curte, si nimeni nu mai poate intra,nici fetele sa-si ia lucrurile si sa inchida ap electrice. Pe mine proprietarul m-a anuntat ca de acum inainte nu mai lasa pe nimeni in curte,nici chiar pe mine.
Eu locuiesc in alt oras, departe. Politia nu stiu ce a facut sau nu, dar cainele e tot acolo liber si agresiv. Ce pot sa mai fac?
Trebuie sa le dau banii inapoi fetelor?(m-au anuntat cu doar 2 zile inainte ca pleaca , sau ar trebui sa ii ceara lui banii?
Daca cainele face victima eu as fi vinovata?(e in curtea mea)