avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impiedicarea folosirii proprietatii de catre caine ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impiedicarea folosirii proprietatii de catre caine periculos lasat liber

Nu pot iesi pe proprietatea mea din cauza unui om care sta cu chirie si care isi lasa mereu cainele periculos Rotweiller liber, fara lesa, botnita, stationeaza cu el desi legea interzice. A fost amendat de politie in nenumarate randuri pentru ca il lasa liber asa insa el continua cu maxim de tupeu si ma ameninta cu moartea pe mine ca chem politia, el considera ca e singur pe planeta si face ce vrea si cum vrea. Un golan tatuat si fara ocupatie. Sau fara ocupatie la vedere.
Eu am fost muscata de caine in trecut si ma tem ingrozitor. Cand este el cu cainele (adica aproape tot timpul) afara pe langa bloc, eu trebuie sa fug si astfel eu nu pot folosi proprietatea mea. Chiar si in lift si pe holuri umbla cu el liber si eu trebuie sa fug din calea lor si uneori nu am unde sa fug!!!
Va rog daca doriti sa imi indicati si mie ce temei legal ar putea fi acesta pentru ca individul ma si ameninta cu moartea si vreau sa fac plangere.
Poate fi o tulburare de folosire? Cum dovedesc?
Multumesc.
Daca detineti probe temeinice /martori prin care sa probati amenintarile,aveti dreptul sa formulati plangere impotriva respectivului
Ce proprietate exact nu puteti folosi in afara blocului?
In afara de amenzi, verificati la autoritatile privbind animalele, faceti sesizaari.

As dori sa inteleg cum reusiti sa fugiti de un rottweiler? Si sa clarific, nu e o intrebare tendentioasa, sincer, ma intereseaza personal...
Doamna avocat, daca scriu despre proprietate imi pierd timpul ... nu proprietatea mea este subiectul intrebarii.
Cum s efuge, ala e la distanta si eu cand il vad fug, nu stiu ce nu se intelege.
Da, s-a probat, a fost amendat de multe ori pentru incalcarea legii cainilor periculosi si tot asta face, zilnic, d ecateva ori pe zi.
Astept si raspunsul la intrebare va rog.
Stie, dar ii trebuie detalii si nu le dati, considerand ca nu e subiectul intrebarii.
In rest, mesajul initial e contradictoriu si dezlanat, imi e dificil sa inteleg situatia reala, concret, ce se intampla in fapt.
Da, lasati, am fost lamurit de codul penal care descrie clar situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu caine periculos ContSters362885 ContSters362885 Daca un om isi lasa intentionat de ani de zile cainele periculos Rotweiller liber pe spatiul comun si ma simt amenintata de prezenta acestui caine, am probe ca ... (vezi toată discuția)
A pus rotweillerul pe mine! ContSters277537 ContSters277537 Va rog sa-mi dati un sfat ce sa fac: o femeie din cartierul meu a pus in seara asta Rotweillerul pe mine cu scopul de a ma speria si ameninta. Cainele nu m-a ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati in cazul in care cainele riposteaza Pavel.t2 Pavel.t2 Buna seara, am si eu o problema si aici sper ca pot gasi raspunsul Detin un caine considerat prin lege ca fiind caine agresiv, acesta fiind de rasa amstaff O ... (vezi toată discuția)