Bună seara...Am cumparat o casa de la bunica mea in anul 2014 si la notar am întrebat dacă mai trebuie sa plătească bunica ceva impozit pt k a vândut casa si de acolo mi-a spus k nu mai trebuie sa facem nimic...Si acum ia venit să plătească impozit dar ea a decedat.
Trebuia ca in termen de 30 de zile de la încheierea contractului să duceți la Primărie o copie a contractului și să anuntati schimbarea proprietății. Cred ca scria și undeva va finalul contactului.
Am dus copie de pe contract a două zi după ce a facut actele k asa ne-a spus la notar k asta mai avem de facut k in rest au facut ei tot,dar se pare k nu este asa si nu inteleg de ce a venit să mai plătesc. raluk0207 a scris:
Trebuia ca in termen de 30 de zile de la încheierea contractului să duceți la Primărie o copie a contractului și să anuntati schimbarea proprietății. Cred ca scria și undeva va finalul contactului.
Am fost azi la primarie si mi-a spus k trebuia sa platesc la Trezorerie si cand i-am spus k de la Notar mi-a spus k nu mai am nimic de plătit s-a făcut la Notar,au spus k alea sunt doar taxele pt notar...Nu mai inteleg nimic. raluk0207 a scris:
Cand ati cumparat, ati stabilit un preț.
La pretul menționat în contract, ati platit un impozit către stat (prin Trezorerie/ANAF), care a fost perceput de notar.
La Primărie platiti impozitul pentru terenuri și clădiri.
Vedeți ce reprezintă exact ce aveti de platit. Cereți un certificat de atestare fiscală. Acolo se vad exact datoriile.