Am semnat un antecontract pentru cumpararea unui apartamen, in el fiind precizat faptul ca va fi racordat la utilitati la momentul predarii. Dezvoltatorul spune ca a facut cererile necesare, dar ca nu au venit inca sa branseze blocul dar ca putem semna contractul de vanzare urmand ca apoi sa merg eu sa fac cererea pentru a fi bransata individual. Cum ar trebui sa procedez in acest caz si in cazul in care se depaseste termenul de predare si cei de la utilitati nu vin sa branseze blocul? Din cate am inteles din lege, nu se poate vinde un apartament daca blocul nu este bransat la utilitati.
Stiti ce inseamna bransarea individuala la un bloc?
Va puteti interesa la furnizorii de utilitati si vedeti daca chiar au depus cererile si actele de bransare...
Daca nu au facut-o...este posibil sa fie unele probleme sau incearca sa reduca din costuri, urmand a plati dvs., asociatia, bransarea...
Abuz dezvoltator?
stef23426
Am incheiat un atecontract cu un dezvoltator se apropie termenul de predare al apartamentului, dar acesta nu este bransat la curent electric. Mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)