avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prestări servicii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prestări servicii

Dacă se încheie un contract de prestări servicii (pus 10m2 gresie )între firma mea și x pers. Fizica este obligatoriu sa dau chitanța plus factura după? Clientul a zis ca nu are nevoie de factura și chitanța, cum sa procedez corect? Iar lucrare e la el acasa.Pot sa am probleme cu ANAF ul?Sau pot fi reclamat de el după in viiitor ca așa are el chef atunci pe moment ?Ajutor va rog

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala de 400lei goldstar9 goldstar9 Buna ziua daca firma X a incheiat cu Z(pers. fizica) un contract de prestari servicii, iar X a uitat(sau nu a avut chef ) sa ii dea factura si chitanta , ce ... (vezi toată discuția)
Comert cu ridicata persoane fizice Intermediar unic Intermediar unic Care este varianta corecta pt vanzare catre persoane fizice. Societatea este autorizata sa vanda \"cu ridicata\", dar avem ocazional clienti pers. fizice, ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri contabilitate cmi nicoleta_gheorghe nicoleta_gheorghe Buna ziua, am infiintat de curand un CMI stomatologie, neplatitor de TVA si am cateva nalamuriri, daca ma poate ajuta cineva : 1.activitatea se ... (vezi toată discuția)