avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Omor .Despărțire fără acte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Omor .Despărțire fără acte

Eu sunt sora victimei . Este un el si ea care nu se mai inteleg. Ea este o victima . Ea are apartament pe numele ei si are si el cheie si eu (sora) . A fost bătută amenințată cu moartea si etc . El sta in romania ea în belgia. Doctor . As dori sa stiu ea fiind plecată si el este la bucurești daca ii pot schimba broasca la ușa. Ei nefiind divorțati cuu acte . Mentionez faptul că ia luat toate actele din apartamentul ei si cică le ar fi rupt . Ea dorește să îmi facă procura sa i fac actele din nou .(la casa certificat căsătorie etc) as dori sa stiu daca el agresorul ma poate da în judecată pentru ceva anume (dat fiind faptul ca ei inca nu sunt despartiti cu acte)Nu stiu . As dori sa stiu daca ma pot implica legal sa O ajut pe sora mea sa i salvez apartamentul si eventual sa O ajut la acte . (Având procura) . Mentionez ca agresorul e foarte violent si ar da bani în stânga și în dreapta ca sa imi faca rau . Probabil. Vreau sa stiu daca sa ma implic cu ,,curaj sau nu.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:17, 25 Septembrie 2019
Poate sa va imputerniceasca prin procura sa angajați un avocat pt demararea unei acțiuni de divort,apoi evacuare daca imobilul e bun propriu sa faceti alte demersuri etc.Mergeti la un av si oferiți mai multe amănunte.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpărare apartament popyq popyq Bună seara, De curând am găsit un apartament ce doresc să îl cumpăr. Am bătut palma pe suma de 55mii de euro. Problema care apare aici este că ... (vezi toată discuția)
Succesiune, un mostenitor in italia KIuliana KIuliana Buna ziua, suntem 4 surori din care una este plecata in Italia si a rupt orice legatura cu familia. Tatal meu a decedat in mai 2014 si in acest an am vrea ... (vezi toată discuția)
Cum sa opresc violenta si cui sa ma adresez pentru asta? flory_mariutza flory_mariutza Buna! Povestea mea este asa... Parinti mei au o casnicie de mai bine de 25 de ani, in trecut au mai existat unele acte de violenta din partea tatalui meu ... (vezi toată discuția)